قبل از نصب ویندوز 11 باید از وجود تراشه یا چیپست TPM 2.0 یا فعال بودن آن در کامپیوتر یا لپتاپ اطمینان حاصل کنید، چون در غیر اینصورت، ویندوز 11 با سختافزار کامپیوتر یا نوتبوک شما سازگار نمی باشد و روی آن نصب نمی گردد!
اما این سحت افزار که یک چیپست یا تراشه است چیست؟
چیپست یا تراشه TPM (Trusted Platform Module)
فناوری Trusted Platform Module (TPM) برای فراهم کردن عملکردهای مربوط به امنیت مبتنی بر سختافزار طراحی شده است. تراشه TPM یک پردازنده رمزنگاری ایمن است که برای انجام عملیات رمزنگاری طراحی شده است. این تراشه شامل چندین مکانیسم امنیتی فیزیکی برای مقاوم سازی در برابر دستکاری آن است و نرمافزارهای مخرب (Malware) قادر به دستکاری در عملکردهای امنیتی TPM نیستند. برخی از مزایای اصلی استفاده از فناوری TPM:
- استفاده ، ذخیره و محدود کردن استفاده از کلیدهای رمزنگاری
- استفاده از فناوری TPM برای احراز هویت با استفاده از کلید RSA منحصر به فرد TPM ، که در خودش گنجانده شده است
- کمک به اطمینان از یکپارچگی سیستم با انجام و ذخیره اقدامات امنیتی
با این توضیحات به نظر میرسد که مایکروسافت هم بعد از شرکتهایی نظیر سامسونگ در حال تطبیق سختافزار و محصولات تولیدی خود با دنیتی رمزنگاری و مخصوصا ارزهای رمزنگاریشده (Cryptocurency) میباشند. محصولات و نرمافزارها و سختافزارهایی که ذاتاً میتوانند از ایجاد یا نگهداری امن کلیدهای خصوصی پشتیبانی کنند. این تحولات به کاربران دنیای ارزهای دیجیتال کمک خواهد کرد تا از سختافزارها و وسایلی که در اختیار دارند به راحتی به عنوان کیف پول و ابزار اهراز هویت در بستر بلاکچین یا هر کاربرد ویژه دیگری در این بازار استفاده نمایند.
پیش از این نیز سامسونگ از پشتیبانی ذاتی فناوری بلاکچین و ارزهای دیجیتال در تلفنهای هوشمند خود خبر داده بود.
سوال، نظر، دیدگاه و کامنت در پایین همین صفحه فراموش نشود
موفق باشید
ارزاخبار